preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Sigurno u prometu 2022.

Autor: Lareta Žubrinić, 4. 5. 2022.

Naša je škola bila domaćin županijskom natjecanju Sigurno u prometu

Županijska razina natjecanja „Sigurno u prometu“ jučer se, 3. svibnja 2022. održala na sportskom igralištu naše škole.

Sudjelovalo je 8 osnovnih škola s područja županije, ukupno 32 učenika i 8 mentora iz OŠ Gradina,

virovitičkih  OŠ Ivane Brlić- Mažuranić i OŠ „Vladimir Nazor“,

OŠ Josipa Kozarca iz Slatine,

OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg  Bazja,  

OŠ „August Cesarec“ iz Špišić Bukovice,

OŠ Antuna Gustava Matoša iz Čačinaca te škole domaćina.

 

Natjecanje se održalo u  organizaciji Hrvatskog Autokluba Virovitica i Policijske uprave Virovitičko-podravske županije.

Na natjecanju su nazočili članovi državnoga povjerenstva za provođenje natjecanja „Sigurno u prometu“ Svjetlana Urbanek i Milorad Vučković te ispitivač Hrvatskog Autokluba , tajnik Autokluba Virovitica Robert Valenteković uz predstavnicu Policijske uprave Virovitičko-podravske županije Anitu Relić.

Prije samoga natjecanja, učenike, mentore i članove povjerenstva pozdravila je ravnateljica škole domaćina Lareta Žubrinić te posebno učenicima poželjela uspješan dan u teorijskom i praktičnom dijelu natjecanja. Teorijski dio obuhvaćao je rad na računalu, to jest provjeru znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, a praktični dio upravljanje biciklom prema točno utvrđenom sadržaju.

Nakon utvrđivanja postignutih rezultata, svim ekipama podijeljene su pohvalnice, a zatim je uslijedilo proglašenje najuspješnijih ekipa i učenika. Učenici s najboljim rezultatima predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na državnom natjecanju u Rovinju od 17. do 20. svibnja 2022. koje organizira Hrvatski Autoklub.

Ekipno prvo mjesto osvojila je OŠ „August Cesarec“ iz Špišić Bukovice,  drugo mjesto je zauzela OŠ  „Vladimir Nazor“ iz Virovitice, a treće  OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, također iz Virovitice. 

Na državno natjecanje u Rovinj putuju dvije učenice koji su pojedinačno osvojili prvo i drugo mjesto– Helena Pokupić iz OŠ „August Cesarca“ i Franka Tomljanović iz virovitičke OŠ „Vladimir Nazor“ uz dvojicu najboljih učenika iz virovitičkih škola -  Davida Kovačević  iz Brlića te Viktora Abramovića iz Nazora.

Čestitamo učenicima i mentorima Dajani Sabolić,  Izabeli Konto i Stevanu Radijevcu. Pobjednicima su uručeni trofeji i nagrade – muški i ženski bicikl te biciklističke kacige koje im je osigurao MUP, a utješnih nagrada je bilo i za sve ostale sudionike.

Našu su školi predstavljali učenici Ivan Peček, Leo Vujasin, Petra Šoić i Ana Koleno uz mentora Dalibora Korpaka. 

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju