preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Kristijanu 2. nagrada!!

Autor: Lareta Žubrinić, 13. 6. 2022.

Osnovna škola Mikleuš nagradila je s 2. mjestom našeg učenika 8. razreda Kristijana Škrničkog za videouradak „Novinari u Domovinskom ratu“. 

Kristijan je svojim radom, uz mentorstvo učiteljice Povijesti Martine Grundler Hrala,  sudjelovao u informativno-edukativnom natječaju „Otmimo od zaborava 2021. – 2022.“ koji je bio namijenjen svim učenicima  osmih razreda osnovnih škola s područja Virovitičko-podravske županije s ciljem podizanja svijesti o tematici Domovinskog rata.


Natječaj se provodi u sklopu projekta „Domovina i ja – među mladima“, kojim se želi potaknuti aktivnije sudjelovanje šire javnosti u zaštiti digniteta i vrijednosti Domovinskog rata na području Virovitičko-podravske županije. Sam projekt financiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Budući da Kristijana nije bilo u školi, organizator natječaja, učitelj povijesti u OŠ Mikleuš Dino Mataz predao je priznanje i nagradu Kristijanovoj sestri Mariji. A Kristijana smo danas naknadno fotografirali.


Kristijanu i mentorici Martini ovim putem srdačno čestitamo na 2. nagradi i priznanju!

 
e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju