2016-06-06 19:49:19

Dan škole - svečana priredba

    Na sam Dan škole, 30. svibnja,  u Domu  kulture u Novoj Bukovici učenici i učitelji škole proslavili su svoj dan i rođendan Vladimira Nazora svečanom priredbom 

   Svečana priredba koju tradicionalno za Dan škole za svoje goste pripremaju učenici i učitelji škole bila je prilika da se pokažu sva umijeća mladih glumaca, pjevačica, sportaša i glazbenika.

  Pred brojnim gostima i uzvanicima nastupili su gotovo svi učenici škole, od predškolskog uzrasta do učenika osmih razreda: mali i veliki pjevački zbor, tamburaški orkestar, učenici slovačkoga i njemačkoga jezika, nogometaši, genijalci, plesači, pingvini i mnogi drugi.

Pogledajte naš Fotogled i sami se uvjerite!

  Dom kulture  u Novoj Bukovici bio je prepun publike - od učenika, roditelja i umirovljenika do predstavnika Općine i crkve.  

  Na kraju priredbe pohvaljeni su i nagrađeni najuspješniji učenici - ekoaktivisti! Izabela Štimac i Dorotea Dolovski, obje učenice 5. razreda, primile su nagradu za najuspješniji likovni rad na temu književnih djela V. Nazora, a radovi su poslužili kao pedlošci pohvalnicama i zahvalnicama učenicima i  prijateljima škole.

   Ovom prilikom proglašen je i najučenik škole: Marijan Škrnički koji je nagradu primio u društvu svojih prijatelja, Roberta Orlića i Ane Škrnički, također nagrađene za izvrstan uspjeh tijekom osmogodišnjeg školovanja i iznimne rezultate na županijskim natjecanjima.  

   Ravateljica škole zahvalila je svim učenicima, učiteljima i djelatnicima škole koji su pripremali ovogodišnju svečanost obilježavanja Dana škole i ovu lijepu priredbu kao i prijateljima škole koji su na bilo koji način pomogli u ostvarivanju kurikuluma i radu škole i tijekom ove školske godine.

Učenici su nagrađeni zahvaljujući sponzorima i dugogodišnjim prijateljima škole iz : 

Školske  knjige, d.d. i Natalije Kožić Lukačević, 

Alfe d.d. i Diane G. Kovač, 

Zagrebačke banke d.d. i  Poslovnice Slatina i

Knjižare Panona Slatina. 

Hvala svima koji ste bili dijelom naše proslave! 

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica