2016-11-03 14:17:01

Solidarnost na djelu

    U nastavku vijesti prenosimo Izvješće o prikupljenim sredstvima u humanitarnoj akciji "Solidarnost na djelu" koje su u školi i lokalnoj zajednici provodili članovi  INA Crveni križ s vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem.

*PREPOZNAJ SEBE*- AKCIJA CRVENOG KRIŽA.

   Ove godine HRVATSKI CRVENI KRIŽ, Gradsko društvo CK Slatina i njegovi volonteri, provodio je sabirnu akciju  pod geslom ~ PREPOZNAJ SEBE ~ !

    Naša škola pod vodstvom vjeroučitelja Đore Đorđevića kao i svake godine do sada, priključila se je toj lijepoj akciji prodajom bonova u vrijednosti 5,00 kuna.

   Kao što znamo Crveni križ sudjeluje u svim akcijama pomoći građanima (vremenske nepogode – poplave, požari, oluje,…. održava socijalne kuhinje, pomaže ljudima u neimaštini…).

      Svaki razredni odjel dobio je određeni broj bonova za svakog učenika koji su mogli zamijeniti za vrijednih 5 kuna.

SVIM UČENICIMA,  NJIHOVIM RODITELJIMA I DJELATNICIMA ŠKOLE ISKRENO ZAHVALJUJEMO NA NJIHOVOM OSOBNOM  DARU I ULOŽENOM TRUDU!

    Posebnu zahvalnost upućujemo čika Stevi i učenicima Zlatku Erdecu, Ivanu Kolembusu, Eleni Koleno i Renatu Lukačeku na iznimnom trudu i radu u sabirnoj akciji kao i gore spomenutim učenicima koji su uložili dodatni napor oko prodaje bonova.

     Hvala i našim naj-humanitarcima u razrednim odjelima! 

 

            


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica