2020-02-03 10:24:26

Prijevremeni upis učenika u 1. razred osnovne škole

Dragi roditelji, 

ukoliko želite prijevremeno upisati svoje dijete u 1. razred osnovne škole pogledajte dopis Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije koji donosimo u nastavku. 

Poštovani,

s obzirom da su od 1. siječnja 2020. godine poslovi koje je obavljao Ured državne uprave u Virovitičko-podravskoj županiji preneseni na Virovitičko-podravsku županiju, poslove koje je obavljala Služba za društvene djelatnosti UDUVPŽ, a odnose se na obrazovanje, sada obavlja Upravni odjel za obrazovanje i demografiju VPŽ.

U vezi s navedenim, obavještavamo vas da na području Slatine i Orahovice više nema službenika koji obavljaju poslove iz nadležnosti ovog Upravnog odjela, a koji se odnose na obrazovanje, već se svi poslovi obavljaju u Virovitici.

Kako se približava vrijeme upisa u prvi razred osnovne škole molimo vas da uputite roditelje koji vam se obrate jer žele podnijeti zahtjev za prijevremeni upis djeteta u prvi razred da ga mogu poslati poštom na sljedeću adresu: Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za obrazovanje i demografiju, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica.

Roditelj treba dostaviti Zahtjev za prijevremeni upis djeteta u prvi razred (Prilog I) kao i Zahtjev za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta/učenika (Obrazac 6), s traženim prilozima.

Obrasci navedenih zahtjeva objavljeni su na mrežnoj stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr (Županijska uprava – Obrasci – Upravni odjel za obrazovanje i demografiju).

S poštovanjem.

pročelnica mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. pedagog


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica