2020-02-14 14:09:57

"Ne možete uvijek činiti velike stvari, ali možete male stvari s puno ljubavi!" (sv. M. Terezija)

Valentinovo je praznik ljubavi! Svatko od nas nekoga voli, od nekoga je voljen! Širimo ljubav čineći dobra djela dok jedni drugima pružamo ruku prijateljstva i dobrote. 

U našoj je školi ovih dana Valentinovo obilježeno raznim aktivnostima, a ponajviše širenjem pozitivnih vibracija kao i uređenjem škole u prigodno valentinovsko ruho!

Svi školski panoi puni su poruka u kojima se iskazuje ljubav - i to ne samo prema bliskoj osobi, simpatiji, već i prema svim drugim stvarima zbog kojih nam je život lakši ili bićima koji su uz nas i pružaju nam ljubav i zaštitu.

Najveće  koje smo ikada imali u školi izradili  su učenici 1. i 2. razreda matične škole uz pomoć učitelja engleske kulture Tonija Šafera koji je valentinovski kolaž/puzzle na zabavan način iskoristio za ponavljanje riječi iz obrađenih cjelina.

Na satu likovne kulture učenici su od svoje učiteljice Irene Pickett De Paolis dobili zadatak spojiti poeziju i likovnost - iz odabranih ljubavnih pjesama našega Vladimira Nazora izdvojili su  najljepše stihove i prigodno ga ukrasili te napravili središnji pano. 

Učenici koji pohađaju nastavu vjeronauka sa svojim su vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem iskoristili digitalnu tehnologiju kako bi pokazali svoje znanje, brzinu i spretnost u rješavanju problema ljubavne tematike na web alatima kao što su wordwall, Kahoot i Learningapps.

Doista, kako možete vidjeti. Valentinovo kod nas u školi nisu samo cvijeće i bombonjera - ali plesa će ipak biti!

Fotogled - za više fotki


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica