2020-07-09 05:51:51

Zadovoljstvo miljevačkih učenika zbog uspješnog završetka školske godine

3. srpnja 2020. g. okupljenim učenicima PŠ Miljevci, koji su došli u pratnji svojih roditelja, uručene su svjedodžbe i pohvalnice te je time okončana ova, po mnogo čemu specifična i posebna, školska godina 2019./20. Posebno nam je zadovoljstvo priušteno povratkom u školske klupe (nakon dvoipolmjesečne nastave na daljinu) pa je i sam završetak školske godine ipak označen na očekivan i uobičajen način.

 

Pozitivno uzbuđenje i radost zbog ostvarenih postignuća nadjačali su negativne emocije kojima je, uslijed epidemije uzrokovane virusom Covid 19, bio obilježen određeni (podulji) period ove školske godine te su naši učenici, unatoč svim strepnjama i bojaznima i na radost svih nazočnih, proslavili uspješan završetak ove nastavne godine.

To je ujedno bila dobra prilika i za odavanje priznanja učenicima i roditeljima, koji su se tijekom školske godine istaknuli svojim doprinosom u ekološkim aktivnostima. Za ta postignuća uručena su im originalno dizajnirana priznanja sa zahvalom ravnateljice Škole.

Za sudjelovanje i značajan doprinos provedbi učeničkih EKO – aktivnosti:

Marija Sobol (1. r.)

Dora Sobol (2. r.)

Dunja Sobol (2. r.)

Eleonora Kišur (3. r.)

Ana Koleno (3.r.)

Leo Vujasin (3. r.)

Za sudjelovanje u estetskom uređenju školskog interijera uoči početka školske godine priznanje su dobili ovi roditelji:

Darko Terek

obitelj Nikolić (Vera i Alen)

Jelena Sobol

Tamara Kišur

K tomu, za redovitost u pohađanju nastave (bez ijednog sata izostanka) pohvalnica je uručena Erini Ani Kordi (1. r.)

Očekujemo da će i naredna godina obilovati dobrim i zapaženim obrazovnim ostvarenjima, ali i ovako velikim zalaganjem i doprinosima u brojnim odgojnim područjima našeg rada.

I ovom prigodom upućujemo svima koji su se zalagali na osobnom planu, ali i doprinosili promidžbi naše škole u široj društvenoj zajednici:

NAŠE ČESTITKE I RIJEČI ZAHVALE!

 

 

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica