2020-09-23 08:39:29

Pozivamo Vas da nam se priključite u prvom obilježavanju Tjedna školskog doručka
Doručak je za školarce najvažniji obrok u danu, a škole su mjesto gdje se svaki dan poslužuju tisuće doručaka. To je razlog za slavlje! Zato će od 2020. godine svakog listopada, uoči Svjetskog dana hrane, Hrvatska slaviti nacionalni Tjedan školskog doručka.

Ove godine Tjedan školskog doručka proslavit ćemo od 12. do 16. listopada. Tjedan školskog doručka pokrenut je kako bi se podigla svjesnost o važnosti nutritivno bogatog doručka za svako školsko dijete. Tijekom tog tjedna škole će moći prezentirati svoje programe doručaka putem uzbudljivih natječaja i promotivnih aktivnosti.

Svakako se priključite našem zabavnom petodnevnom školskom izazovu kako biste dobili školsku diplomu Živjeti zdravo!

Više informacija o izazovu, kao i dodatne ideje, materijale i savjete možete pronaći u kratkoj knjižici koju smo pripremili za vas i koja se nalazi na sljedećoj poveznici. https://zivjetizdravo.eu/2020/09/22/proslavimo-tjedan-skolskog-dorucka-zajedno/

Molimo Vas da knjižicu podijelite sa učiteljicama i učiteljima u svojoj školi i potaknete ih na sudjelovanje u ovoj akciji!

Mi ćemo na našoj web stranici i društvenim mrežama cijeli tjedan objavljivati zanimljive i poučne sadržaje vezane uz školski doručak pa nas svakako pratite. Bilo bi nam jako drago kada biste s nama podijelili kako se u Vašoj školi slavi Tjedan školskog doručka (video, fotografije, tekstovi i slično).

Za sva Vaša pitanja stojimo na raspolaganju i veselimo se Vašem sudjelovanju!

 

S poštovanjem,

Tim Živjeti zdravo


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica