2020-09-24 09:05:44

eTwinning oznaka kvalitete za rad na projektu "Be the change...you want to be!"

Učiteljica PŠ Miljevci Marina Kordi, kao i njezini učenici, polaznici izvannastavne aktivnosti CvrčEKO, nagrađeni su i pohvaljeni za svoj rad na eTwinning platfomi u projektu pod nazivom „Be the change… you want to be“ i to eTwinning oznakom kvalitete za rad na projektu!

Ovaj je projekt, integiran u kurikulum škole, nastao i razvijao se u suradnji s partnerskom OŠ Josipa Kozarca iz Slatine i učiteljicom Nadin Cuca te osnovnim školama iz Španjolske i Turske.  Osim kolega iz partnerskih škola,  doprinos ovom priznanju dale su i  učiteljice razredne nastave iz naše škole Marija Peček, Kristina Pintarić,  Marija Vencl, Jasminka Stošić i Lidija Medved. 


Cilj projekta je podizanje razine svijesti uključenih učenika o očuvanju okoliša te njihovo aktivno uključivanje u rješavanje problema održivog razvoja u svojoj zajednici pri tome razvijajući međusobnu suradnju i partnerski odnos. 
Tijekom provedbe ovog eTwinning projekta održavane su radionice, videokonferencije, razmjena materijala i rezultata istraživanja partnerskih škola, a  korištene su pedagoške inovacije i web alati osobito za vrijeme nastave na daljinu. 


Čestitamo našim učenicima i njihovoj učiteljici na dobivenoj oznaci kvalitete, a nastavljajući s  radom na ovom projektu planirano je  prijaviti se i na višu razinu, a to je Europska oznaka kvalitete!

Mi ćemo se potruditi i vjerujemo da rezultati neće izostati! 

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica