2020-10-31 19:25:32

Aktivnost školskih volontera uoči blagdana Svih Svetih

Povodom svetkovine Svih Svetih posjetili smo i uredili grob našega pjesnika Pavla Bistrovića i završili akciju "Solidarnost na djelu".

 

Dana, 30. listopada naši mladi školski volonteri Volonterskog kluba "Bukovačka dobra srca" sa svojim voditeljem vjeroučiteljem Đorom krenuli su u još jednu akciju.

Budući da se bliži  blagdan Svih Svetih, dan na koji se sjetimo svih pokojnih, naši volonteri održali su aktivnost u kojoj su se na prigodan način prisjećali naših voljenih koji su nas nažalost napustili.

Učenici volonteri Petar Kurtić, Kristijan i Marija Škrnički, Hana Kribl i Mihael Tudić krenuli su u akciju u kojoj su očistili i uredili grob našeg mjesnog pjesnika Pavla Bistrovića.

U čast njegovom predivnom pjesništvu, uredili njegov grob, zapalili su svijeću i pomolili se.

Posjetili smo i pomolili se i na grobovima svojih djedova i baka.

S ovom aktivnosšću danas je završena i  humanitarna akcija "Solidarnost na djelu" u kojoj smo prodajom bonova za G.D. Crvenog Križa Slatina prikupili 1090 kn.

U ovoj akciji posebno vrijedni i humani iskazali su se učenici petog razreda na čelu s našim Markom Skovračinom koji je i ovaj puta prikupio i prodao najveći broj bonova!

Hvala svima koji nas podupiru u našemu radu!

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica