2020-12-03 12:06:39

Online edukacija volontera

U povodu Međunarodnog dana volontera koji se u svijetu obilježava 5. prosinca na online edukaciji ugostili smo Županijski volonterski centar KrEdA

Učenici od 5. do 8. razreda, članovi Volonterskog kluba "Bukovačka dobra srca", putem videoveze na Zoom-u zajedno sa svojim koordinatorom vjeroučiteljem Đorom Đorđevićem i ravnateljicom Laretom Žubrinić imali su priliku poslušati iskustva, misli i savjete o volontiranju. 

Rad Županijskog volonterskog centra KrEdA  predstavila je voditeljica Matea Marek te je našim učenicima približila smisao volontiranja i motivirala ih za daljnji rad. 

"Ova je edukacija prva u nizu kojima želimo popularizirati volonterski pokret, predstaviti benefite i dobrobiti koje dobivamo kroz volontiranje, ali i ponuditi korisne praktične informacije o pravima i obavezama kako volontera, tako i organizatora volontiranja.

Također, kroz ovaj niz edukacija želimo sve zainteresirane upoznati s radom našeg Županijskog volonterskog centra – rekla je Matea Marek kojoj zahvaljujemo na inspirativnim riječima te se nadamo i budućim zajedničkim aktivnostima - uživo!

 

 

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica