2021-01-19 10:28:41

Prvo izdanje Erasmus+ časopisa naše škole

Dragi roditelji, učenici i svi ostali posjetitelji stranice naše škole.

U privitku možete pogledati online časopis naše škole koji je nastao kao rezultat četveromjesečnog rada naše škole (Osnovne škole Vladimira Nazora iz Nove Bukovice) s projektnim partnerima iz Rumunjske, Turske, Portugala i Španjolske kroz Erasmus+ projekt „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“.

Ovdje možete pogledati online izdanje časopisa u PDF formatu, a svi učenici koji žele časopis prelistati i uživo, tiskani primjerak časopisa mogu pronaći kod pedagoginje ili u školskoj knjižnici.

Naš časopis poslali smo i školama u našem okruženju u Virovitičko-podravskoj županiji kako bismo promovirali naš projekt te im dali ideje i za njihovo uključivanje u Erasmus+ projekte.

Kako biste otjerali brige i tmurne dane, za promjenu jedan dan prelistajte naš časopis i proučite zanimljive sadržaje koje su učenici sa svojim mentorima radili kroz 4. mjeseca trajanja ovog projekta. Možda i vi dobijete ideju i motivaciju za tradicionalnim igrama kao i za uradi sam aktivnostima izrade lutaka u svom domu.

Hvala našim partnerima koji su također pokazali izuzetnu aktivnost i suradljivost.

Španjolska  - Colegio Mercerator  Turska - Cumhuriyet İlkokulu  Rumunjska - SCOALA GIMNAZIALA NR 1 Portugal - Escola Básica e Secundária Dr. Luís Maurílio da Silva Dantas 

Časopis - Erasmus+ projekt "Tradicionalne igre - zdrav razvoj djetinjstva" from OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica

Veselimo se daljnjoj zajedničkoj suradnji.

 

 

Pedagoginja: Ruža Živković


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica