2021-02-17 11:45:10

Kino i čokolada - najbolji par za Valentinovo

U petak 12.veljače učenici 1. i 4. razreda PŠ Miljevci, povodom obilježavanja Dana zaljubljenih, „išli su u kino“. Na programu se prikazivao animirani film „Shrek – uvijek i zauvijek“, četvrti nastavak popularnog animiranog filma „Shrek“. 

Kako se zbog trenutnih epidemioloških mjera, ovo prethodno navedeno nije moglo realno ostvariti fizičkim odlaskom u kino, mi smo kino doveli u učionicu.

Prethodni dan smo dogovorili za vrijeme sata razrednika gledanje "Shreka" što su učenici prihvatili s ogromnim oduševljenjem.

Kao i u kinu, u petak su donijeli kokice i sokić kako bi užitak bio što sličniji onom u stvarnoj kinodvorani. Zamračili smo učionicu i uživali u filmu. Kao i u svakom dosadašnjem "Shreku", glavna tema koja se protezala gledanim filmom bila je upravo ljubav koju slavimo na dan sv. Valentina. 


Kako je sam Dan zaljubljenih padao u nedjelju, dan kada nema nastave, mi smo proslavu proširili i na dan kasnije te smo u ponedjeljak pokazali kolika je ljubav u našem malom razrednom odjelu. 


Odmah ujutro svoje kavalirstvo pokazao nam je učenik Leo Vujasin koji je svim djevojčicama u našem odjelu podijelio čokolade. Svaka čast za Lea! To je zaista kavalir. 


Ujedno, svi smo donijeli zapakirane čokolade te ih slučajnim odabirom razmijenili. Time smo pokazali da je dan sv.Valentina zapravo Dan ljubavi, a ne samo zaljubljenih, a koliko smo povezani i sa našom učiteljicom pokazala nam je ona jer je svatko od učenika dobio i čokoladu „Volim te“ te maleno čokoladno srce.


U 1.i 4.razredu vlada Ljubav i samo LJUBAV!!!!!!!!!!!!!

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica