2021-06-11 16:35:00

Završna svečanost predškolaca 2020./2021.

Jučer, 10. lipnja 2021. godine polaznici predškole su održali svoju završnu svečanost i na taj način se oprostili od svoje tete Kristine Horvat.

 

 

Nakon uspješno završenog predškolskog programa od 250 sati u 2020./2021. školskoj godini koji je sadržavao različite teme, u sklopu kojih je odrađeno mnoštvo aktivnosti, predškolci su upriličili svoju završnu svečanost i na taj način zatvorili jednu životnu stranicu, ali isto tako otvorili novu.  

Na završnoj svečanosti su nazočili i njihovi roditelji, zamjenica načelnika Općine Nova Bukovica Anica Milosavljević sa suradnicima, pedagogicom Ružom Živković i ravnateljicom škole Laretom Žubrinić. 

Na samom početku programa, djeca su svoj pozdrav i predstavljanje uputili na poseban način kroz kratki videozapis „Naši predškolski dani“, u kojem je prikazana nekolicina najvažnijih obilježenih događaja, aktivnosti kojim smo se bavili, odabrani likovni radovi...

 

Potom su djeca za svoje roditelje, braću i sestre otpjevali i otplesali jednu plesnu točku uz pjesmu Hoki-poki. 

 

Potom su budućim prvašićima, našim predškolcima, pozdrav uputili i sadašnji prvašići koji su zajedno s učiteljicom Kristinom Pintarić osmislili, otplesali i otpjevali jednu pjesmu. 

Ravnateljica Lareta Žubrinić i pedagoginja Ruža Živković su također pozdravili buduće prvašiće kao i sve goste te roditelje obavijestili i o upisima u prvi razred.

 

Zamjenica načelnika je također pozdravila sve prisutne, posebno malene predškolce, buduće prvašiće te im zaželjela sreću i u daljnjem radu i obrazovanju te podijelila slatkiše kako bi se zasladili prije polaska u prvi razred.

Budući prvašići, želimo vam sretno odrastanje i puno uspjeha u školi! Budite voljeni, volite učenje, prihvatite izazove, budite dio zajednice, veselite se!

Čestitamo predškolcima i želimo puno uspjeha i u daljnjem radu!

SRETNO!

   

 


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica