2021-10-04 08:14:35

Manifestacija "HRVATSKA VOLONTIRA" - volontirali smo i mi!

U petak, 1. listopada 2021. godine mladi školski volonteri "Miljevačka dobra srca" uključili se u nanifestaciju "Hrvatska volontira" i uspješno izvršili  postavljeni zadatak SPORT ZA MILJEVAČKE KLINCE!

 

U suradnji s Volonterskim centrom Osijek, organizacijom za društveni razvoj DKolektiv Osijek, ove se godine i naša škola uključila u manifestaciju "Hrvatska volontira".

Cilj ove volonterske akcije je uređenje okoliša oko područne škole, kreiranje dječjeg poligona i nabavka sportskih pomagala, mobilnog koša, lopti i mreža za golove.

U pomoć miljevačkim klincima došli su učenici matične škole: Lara Dolovski, Leon Dolovski, Stjepan Sobol i Ana Koleno, bivši učenici ove područne škole.

Za uređenje okoliša, bojanje ograde, stolova i drugih sprava pobrinuli su se djelatnici domar Ivica,  učiteljice Jasminka i Marina te spremačica Antonija uz pomoć mama Jelene Sobol i Vere Nikolić te  vjeroučitelja Đore i ravnateljice škole.

Ova volonterska akcija završila je vrlo uspješno, a po završetku, svi su se volonteri razišli kućama zadovoljni učinjenim!

HVALA našim sponzorima na financiranju lopti i mreža za golove:

OPG Denis Malenjak i

OPG Dražen Matota


Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica