2021-10-12 08:48:49

10. likovni Dukatov natječaj "Volim mlijeko"
Ove godine zajedno obilježavamo 10. jubilarnu obljetnicu kreativnoga likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ kojim nastojimo poučiti učenike nižih razreda o važnosti redovite konzumacije mlijeka i mliječnih proizvoda za njihov rast i razvoj.
Istodobno projektom potičemo dječju kreativnost i likovno stvaralaštvo, ali i otvaramo teme povezane s očuvanjem našega planeta. Tako ćemo i ovaj jubilarni natječaj učiniti drukčijim i „zelenijim“ u odnosu na prethodne te zajednički dati vrijedan doprinos zajednici.

Tema su ovogodišnjega natječaja šume i njome želimo skrenuti pozornost djece na neprocjenjivu važnost očuvanja i obnavljanja šuma za održivost života na Zemlji.

Pozivamo vas da i ove godine prijavite svoje učenike na natječaj „VOLIM MLIJEKO!“, a mi ćemo za svakoga sudionika posaditi jedno stablo!

Samo prošle godine u natječaju je sudjelovalo 8.629 učenika iz više od polovice osnovnih škola. Vjerujemo kako ćemo ovogodišnjim natječajem premašiti prošlogodišnje brojke i u 2022. godini zasaditi više od 9.000 stabala!

Vašim učenicima i vama kao mentorima prepuštamo na volju kako ćete pristupiti temi: to može biti posve stvarna šuma ili šuma iz mašte, čarobna, prepuna boja i čudesnih šumskih bića. Izbor je na malim kreativcima!

Natječaj „VOLIM MLIJEKO!“ otvoren je od 15. listopada do 19. studenoga 2021. godine, a sve podatke pronađite na mrežnoj stranici www.volim-mlijeko.hr te putem e-pošte volim.mlijeko@hr.lactalis.com.

Veselimo se učeničkim radovima i unaprijed vam zahvaljujemo na uključivanju!

Vaš Dukat
  Prijava za sudjelovanje Pravila i uvjeti

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica