preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

Godišnji plan i program Škole
     Godišnji plan i program rada donosi se na osnovi Nastavnog plana i programa i Školskog kurikuluma, a donosi ga Školski odbor do 7. listopada tekuće školske godine.

    Godišnjim planom i programom rada školske ustanove utvrđuje se mjesto, vrijeme, način i izvršitelji poslova, a sadrži u pravilu: podatke o uvjetima rada, podatke o izvršiteljima poslova, godišnji kalendar rada, podatke o dnevnoj i tjednoj organizaciji rada, tjedni i godišnji broj sati po razredima i oblicima odgojno-obrazovnog rada, planove rada ravnatelja, učitelja i stručnih suradnika, planove rada Školskog odbora i stručnih tijela, plan stručnog osposobljavanja i usavršavanja, u skladu s potrebama škole, podatke o ostalim aktivnostima u funkciji odgojno-obrazovnog rada i poslovanja školske ustanove.
 
      Temeljem članka 28. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i članka 10., 11.  i 66. Statuta Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica  Školski odbor na sjednici održanoj 4. listopada  2021.  godine, a na prijedlog Učiteljskog vijeća i Vijeća roditelja donosi Godišnji plan i program rada Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica  za 2021./2022.
Možete ga pročitati u priloženim dokumentima.

e-Dnevnik
 

Ponosni!

Erasmus+ | Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport

 

 

 

Nauči riječ!

Kalendar 2021/2022

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

 
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju