preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Mladi olimpijci

Autor: Božica FILIPOVIĆ VEG, 14. 9. 2015.

Sport vole i učenici predmetne nastave!

Naprijed! Naprijed!

   Odjekivalo je u našem školskom dvorištu jer smo i ove godine obilježili Hrvatski olimpijski dan. Sudjelovali su svi učenici predmetne nastave, danas s još većim žarom jer nam je u petak promjenjivo vrijeme pomrsilo planove.

   Ova „olimpijada“ bila je po rasporedu nešto drugačija, ali još zabavnija od prethodnih. Natjecalo se u skakanju u vreći, nošenju ping-pong loptice u žlici, vođenju ping-pong loptice reketom, graničaru, a nešto iskusniji pojedinci okušali su se i u nogometnom natjecanju te odbojci.

   Odbojkaški tim bio je toliko dobar da je izazvao učitelje na dvoboj koji je završio pobjedom učitelja, ali tek za dlaku! Odmjeravanje snaga u različitim igrama odvijalo se po razredima. Učenici svakog razreda stali su u kolonu. Prvi iz kolone jednog razreda natjecao se s prvima iz kolona drugih razreda. Bilo je vrlo napeto; svi su se trudili učiniti svoj razred ponosnim pobjednikom.

  Dobro smo se zabavili i urezali ovaj dan u svoje pamćenje. Fizički iscrpljeni, ali ispunjeni emocijama, uputili smo se svojim kućama na ručak kako bismo nadoknadili izgubljenu energiju.


Izvor: Marijan Škrnički, učenik 8. razreda Novinarska družina (tekst), Božica Filipović Veg, učiteljica hrv. jezika (foto)


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju