preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Digitalni obrazovni sadržaji

Autor: Lareta Žubrinić, 16. 12. 2015.

   Poziv na online javnu raspravu o Prijedlogu kriterija za izradu kvalitetnih digitalnih obrazovnih sadržaja. Uključite se!

   U sklopu pilot projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih skola (pilot projekt)" radna skupina, imenovana od strane ravnatelja CARNeta, izradila je prijedlog kriterija izrade kvalitetnog digitalnog obrazovnog sadrzaja.

   U želji da sam prijedlog bude odraz šire rasprave, pozivamo Vas na online javnu raspravu Prijedlog kriterija za izradu kvalitetnih digitalnih obrazovnih sadržaja, koja ce se održati putem webinara, u četvrtak 17. prosinca s početkom u 15 sati.

  Na početku će voditeljica radne skupine, gospođa Sonja Lusić Radošević, prezentirati zaključke rada radne skupine i same kriterije. Nadamo se da ćete se, nakon predstavljanja, aktivno uključiti u oblikovanje završnog prijedloga dokumenta sa svojim komentarima i prijedlozima.

  Webinar cete moći pratiti i sudjelovati putem CARNetovog Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi  http://connect.carnet.hr/webinar/ . Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

   Za dodatna pitanja u vezi webinara stojimo na raspolaganju putem e-mail adrese webinari@carnet.hr.


Izvor: www.carnet.hr


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju