preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Nagrade najuspješnijima

Autor: Darko Samardžić, 6. 1. 2016.

Na kraju prvoga polugodišta  dijelile su se i neke nagrade

    Po završetku akcije "Odčepi za ulaznicu" prikupili smo i konačne  rezultate - tko su najaktivniji  učenici u skupljanju plastičnih čepova! 

   Učenica Anja Puš iz 2. razreda prikupila je čak 6 kg čepova i tako postala najaktivnija učenica škole! 

    Dražen Huber iz 6. razreda skupio je 5 kg čepova.  Nagrađeni su još Mislav Juršik iz 5.r., Dominik i David Terek iz PŠ Miljevci, Roberto Gorički iz 3.razreda, Josip Bukovac iz 4.razreda. Iako su po broju učenika maleni razred,   prvašići matične škole  sa svojom su  učiteljicom Marijom Vencl prikupili čak 6 kg čepova!

Čestitamo svima!

 

    Učenici koji su se iskazali u matematičkom natjecanju "Klokan bez granica" iz Hrvatskog matematičkog društva dobili su pretplatu na popularni časopis "Matka".

   U povodu 10. rođendana eTwinninga, europskog portala za međunarodnu suradnju vrtića i škola,  učenici PŠ Miljevci te učenice 6. i 7. razreda sudjelovali su u nagradnom natječaju za razredne ekipe pod nazivom „Slavimo s eTwinningom!“ . I njih su jako obradovale  simpatične nagrade! 

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju