preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Nagrađeni radovi naših učenica

Autor: Lareta Žubrinić, 10. 5. 2016.

   Anamarija Bilavčić i Ivona Kojić, učenice 6. razreda, osvojile su priznanja i nagrade za 3. i 4. mjesto u likovnom natječaju "»Glagoljica u dječjem oku i srcu: Iserlohn – Rim – Molize – Zagreb 2016.«

       Ove je godine ovaj međunarodni likovni natječaj koji traje već 16 godina okupio više 1000 djece od 1. do 8. razreda,  200 učitelja iz 150 škola i udruga iz 17 zemalja (Njemačka, Hrvatska, Slovenija, Italija, Srbija, BIH, Čile i dr.). Pokrenuli su ga hrvatski iseljenici Ankica i Ante Karačić iz Iserlohna u Njemačkoj.     Anamarija i Ivona ova su priznanja  u kategoriji od 5. - 8 razreda osvojila zahvaljujući i svojemu mentoru,  učitelju likovne kulture Đorđu Stanisavljeviću kojemu je uručena zahvalnica za rad s djecom na promicanju glagoljice koja je ove godine proglašena nematerijalnom kulturnom baštinom.

    Izložba će nakon Iserlohna otputovati u Rim, zatim u Molize, Tkon, Zagreb i Zadar.

 

 Čestitamo Anamariji, Ivoni i njihovom mentoru na ovom lijepom uspjehu!
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju