preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Hack the classroom

Autor: Lareta Žubrinić, 7. 9. 2016.

    U subotu, 24. rujna 2016. godine od 17 do 19 sati Microsoft održava besplatno online događanje pod nazivom „Hack the Classroom“. Ovo događanje organizirano je kako bi se nastavnicima omogućilo pogled u najnovije trendove u obrazovanju.

    Sudjelovanje na „Hack the Classroom“ nastavnicima će pružiti priliku učiti od vođa, inovativnih edukatora i inspirirajući učenika. Nastavnici će dobiti pristup resursima za profesionalni razvoj i upute za transformaciju vlastite učionice.

 

Program događanja

Interaktivni Maker Space
Jordan Shapiro povesti će nastavnike na razgledavanje maker space u živo. Preuzmite kurikulum i sudjelujte.

Pozvani predavač
John Kao će govoriti o tome kako stvoriti kulturu inovacija i poduzetništva kod učenika.

Pogled u učionicu #1
Lauren Pittman, učiteljica osnovne škole, pokazuje kako koristi OneNote kao alat za učenje.

Virtualni izlet sa Skype-om
Dyane Smokorowski, MIE Expert i Skype Master Teacher koriste Skype kako bi otvorili zidove učionice i omogućili globalno umrežavanja učenicima.

Pogled u učionicu #2
Pratite putovanje koje je Patricia Romero, MIE Expert iz Meksika, prošla - od učiteljice koja je gledala kako učenici igraju Minecraft do pomaganja drugim učiteljima u cijeloj Južnoj Americi i stvaranju kolaborativnih iskustava u učenju koristeći Minecraft.


Maker Space Panel
Učitelje i učenici iz Maker Space-a opisuju kako je bilo „stvarati“ po prvi put na koji način je taj proces povezan s njihovim kurikulumom.  

Više o predavačim moguće je saznati ovdje.

     Tijekom predavanja nastavnici će imati priliku čuti iskustva predavača i pitati ih sve što ih zanima. Na taj način pridružit će se globalnoj zajednici tisuća učitelja sa zajedničkom opredijeljenosti i predanosti obrazovanju. Nakon online događanja moguće je dobiti HTC značku sudionika i 500 bodova na Zajednici Edukatora.

    Microsoft poziva sve nastavnike da se prijave i pridruže u što većem broju ovom online događanju. Prijeve su moguće putem internetskih stranica događanja.

 Više informacije moguće je saznati na https://www.microsoft.com/en-us/education/events/hack-the-classroom/default.aspx?AffiliateData=invitationoft.

 


Izvor: www.skole.hr


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju