preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Provirio jaglac žuti

Autor: Dragana Matić, 16. 3. 2017.

Prvašići sada dobro znaju da se proljetnice ne smiju brati, zato su sami izradili žute jaglace kako bi uredili svoju učionicu i u nju unijeli dašak proljeća

   Ako se govori o cvijeću, u nastavi se lako mogu povezati sadržaji Hrvatskog jezika i  Prirode i društva, a posebno je zanimljivo kad se uči nešto novo!

   Motivirani pjesmom o jaglacu:"...na mladoj travi uz poljski put, procvao mali jaglac žut..", učiteljica Dragana brzo je poučila svoje prvaše da se proljetno cvijeće koje raste na livadama, uz puteljke ili u šumi ne smije trgati ni uništavati.

   Kako bi uljepšali svoju učionicu i u nju unijeli dašak proljeća, na satu izvannastavnih aktivnosti izrađivali su svoju proljetnicu - jaglac žuti.

    Za njihovu izradi bili su im potrebni papirnati tanjuri, plastične slamke i malo ljepila. Učenici su doista uživali u ovoj aktivnosti, a sada im je i učionica puna proljetnica:)
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju