preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest roditeljima predškolaca

Autor: Darko Samardžić, 29. 3. 2017.

Sljedeći tjedan, 3.4. (ponedjeljak), 4.4. (utorak) i 5.4. (srijeda), započinje upisni postupak za djecu koja će u rujnu 2017. krenuti u 1. razred osnovne škole.

 

Kroz navedena tri dana djeca i roditelji će dolaziti na razgovor kod pedagoga. Sve informacije o terminu roditelji će dobiti u školi ovaj tjedan. Za razgovor s pedagogom nije potrebno donositi nikakvu dokumentaciju.

Pregledi kod liječnika u školskoj medicini u Slatini održat će se 14. i 24. travnja 2017. Informacije o tome što roditelji moraju ponijeti na pregled dobit će u školi.
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju