preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Sajam cvijeća u Slatini

Autor: Dorotea Dolovski, 2. 5. 2017.

    Učenička zadruga Bukvica se  još jednom uspješno predstavila na slatinskom Sajmu cvijeća

   Slatinski Sajam cvijeća  održao se  u subotu  29. travnja 2017. u Parku 136. slatinske brigade.

   Učenička zadruga naše škole i ove je godine sudjelovala na sajmu, a predstavljali su ju brojni zadrugari: Ana Takač, Ivona Pipek, Dorotea Dolovski, Ivona Kojić, Mateja Podolski, Patricija Križetić, Ana Podboj, Kristina Matijević i Renato Lukaček.

     Na našem smo štandu prodavali cvijeće koje smo sami rasađivali i brinuli se o njemu tijekom godine, kao i ostale rukotvorine: držače za krpe u decoupage stilu, nosače za cvijeće od reciklirane tkanine i dr.

    Cjelodnevni program je započeo  u 10 sati. Osim mnogobrojnih štandova punih cvijeća, bilo je tu raznih radionica, npr: oslikavanje porculana, a kuhari 3. razreda Industrijsko-obrtničke škole  su nam pripremili ukusnu Cvjetno proljetnu kajganu od 300 jaja koke hrvatice.

    Osim zadruge, škola se predstavila i s mještovitim zborom učenika razredne nastave pjesmom "Proljeće", a klinci iz Veselog sata Društva naša djeca također su svojim veselim nastupom uveličali ovaj lijepi sajam. 

Foto Željko Felbar

 Foto Željko Felbar

     Iako je bilo hladno, nije nam bilo teško predstavljati rad naše zadruge! Dobili smo brojne pohvale za svoj rad, a usput smo naučili dosta toga o prezentaciji proizvoda, uređenju štanda i poduzetničkim vještinama. 

 

 


Izvor: Foto: Nadin Cuca, Dragana Dropulja, Dorotea Dolovski


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju