preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Priznanje za učinjeno humano djelo"NIPETNIŠEST"

Autor: Administrator , 2. 11. 2011.

Šestaši  su u subotu 29. listopada putovali u Zagreb kako bi na svečanosti u Gradskom dramskom kazalištu "Gavella" primili priznanje za grupno učinjeno humano djelo. 
A zašto baš oni? Prisjetimo se prošlih blagdana.

Svi im čestitamo!

      Mi šestaši smo za prošli Božić organizirali humanitarnu akciju „Proslavimo Božić zajedno“. Naše vrijedne mame su ispekle kolače, a mi smo izrađivali božićne čestitke. Tako smo te kolače i čestitke podijelili usamljenim bakama i djedovima u našemu selu. Razrednica nas je prijavila na natječaj „Plavog telefona“ za nagradu   „Nipetnišest“.

      Kada smo saznali da smo pozvani na dodjelu nagrade u Zagreb,  bili smo presretni. S nama u Zagreb išle su i knjižničarka Sanja, tajnica Mirela  i, naravno,  naša razrednica - bez nje ništa! U busu smo se odlično zabavljali, pjevali smo i pričali puni uzbuđenja.  

     Dodjela nagrade se održala u zagrebačkom kazalištu „Gavella“. Svi smo se lijepo smjestili i večer je započela. Naši voditelji bili su Luka Nižetić i Zlata Műck. Nagradu su u ime cijelog razreda primili Anja i Domagoj koji su cijelo vrijeme bili na pozornici s ostalim nagrađenim učenicima. Od poznatih osoba vidjeli smo još i Marija Valentića , Marcelu Oroši , Mark Marka, Sanju Doležal i  Enisa Bešlagića. Oni su  bili prezenteri priznanja. Bilo je i nekoliko pjevača koji su uljepšali ovu humanitarnu večer: Kim Verson, Bojan Jambrošić i Jacques Houdek.

        Anja Stjepanović je rekla kako su joj se u cijeloj večeri najviše svidjele poznate osobe i da bi ovu večer svakako ponovila opet, a Danijel Zebec je otkrio da je bilo jako zabavno i da su mu najbolji bili pjevači, a najsmješniji je bio Enis Bešlagić.

     Nakon uzbudljive i zabavne večeri u kazalištu krenuli smo kući. Pjevali smo pjesme i pričali strašne priče tako da nam je vrijeme brzo prošlo. Kući smo došli oko pola dva.

                U  Zagrebu smo se odlično proveli. Mogli bismo to i ponoviti. Priznanje koje smo dobili dodatno nas je potaknulo da učinimo još dobrih djela i da na to potičemo i ostale svoje prijatelje. Svi smo ponosni što smo postigli tako velik uspjeh!

Još više fotografije s događaja možete pogledati ovdje


Izvor: Tereza Takač, 6. razred


Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2018/2019

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Školska shema

 

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju