preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Stručno savjetovanje s IKT stručnjakom

Autor: Lareta Žubrinić, 24. 4. 2017.

    U sklopu projekta e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt) za učitelje održano savjetovanje s IKT stručnjakom

   Stručno savjetovanje s IKT stručnjakom održalo se u petak 21. travnja s početkom u 12 h.  Prvo je u nizu i naslanja se na program edukacije koji učitelji već pohađaju u sklopu CSUED-a budući da naš rad s tehnologijom u nastavi  tek kreće i naše iskustvo nije veliko.
 
   Na savjetovanju su nazočili  nastavnici koji će primjenjivati tehnologiju u nastavi,  a imaju nekih nedoumica ili pitanja o samoj primjeni tehnologije u izvedbi nastave. 
 
  Naša savjetnica bila je Tea Pavičić Zajec, učiteljica razredne nastave u varaždinskoj osnovnoj školi koja ima puno iskustva u radu s tehnologijom u nastavi. Demonstrirala nam je dodatne alate, stranice, poveznice, aplikacije koje su se pokazali kvalitetnima i praktičnima te nam je dala dodatne ideje o njihovoj primjeni u nastavi.
 
   Ovo savjetovanje je  prilika nastavnicima svih profila da sa stručnjacima koji imaju bogato iskustvo primjene tehnologije u nastavi razmjene iskustva te nauče nešto novo.
 
Korisne poveznice:
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju