preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica

 > Naslovnica
Vijesti

Učenici Eleni prva nagrada na fotonatječaju u Slovačkoj

Autor: Lareta Žubrinić, 17. 6. 2017.

    Učenica sedmoga razreda Elena Koleno ovaj je tjedan boravila u slovačkom gradu Banska Bystrica. Ondje je, u uredu gradonačelnika, od strane svjetski poznate slovačke fotografkinje Milote Havrankove, primila vrijednu nagradu za osvojeno prvo mjesto na međunarodnom fotografskom natječaju za učenike slovačkog jezika u inozemstvu. 

    U pratnji svoje mentorice i učiteljice slovačkog jezika Maje Kanđere i ravnateljice škole Larete Žubrinić, Elena je sudjelovala na edukacijama koje su za učenike i mentore vodili majstori fotografije sa Sveučilišta Mateja Bela u Banskoj Bystrici.    

   Domaćini su organizirali i posjet spomeniku kulturne baštine selu Vlkolinec pod zaštitom UNESCO-a  te obilazak Umjetničke akademije.

   Na ovom  fotonatječaju sudjelovali su učenici iz Rumunjske, Srbije, Poljske i Ukrajine dok je  Elena bila jedina predstavnica iz Hrvatske. 

Čestitamo našoj Eleni i njezinoj mentorici Maji!

 
Oglasna ploča
e-Dnevnik

Ponosni!

 

Kalendar 2017/2018

Energetska obnova škole

Projekt je sufinancirala

Europska unija iz

Europskog fonda za regionalni razvoj

Škole -susjedi i prijatelji

EU EDU zona

 

 

Upisi u srednju školu
Voće i čaša mlijeka za zdravlje

 

Zelena čistka

Klikom na sličicu Zahvalnice Školi upoznajte se s akcijom!

     "Čist okoliš je pravo i obveza svih nas.Uključimo li se svi u kampanju za čist okoliš mogućit ćemo bolju budućnost, i nama, i budućim generacijama. "

     Od sredine travnja 2012. tijekomsvih ovih godina uključeni smo u zajedničku akciju "Zelena čistka" čišćenja našeg mjesta i uređivanja školskog okoliša.

Prijatelji iz Slovačke

 

Prijatelji iz Japana

Arhiva dokumenata
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola Vladimira Nazora Nova Bukovica / Zagrebačka 28, HR-33518 Nova Bukovica / os-vnazora-novabukovica.skole.hr / skola@os-vnazora-novabukovica.skole.hr
preskoči na navigaciju